ВЪЗСТАНОВЕНА Е ОБЩИНСКАТА СТРУКТУРА НА ОЗПСБ В КАРЛОВО

 

На 13.03.2009 г. в китния град Карлово бе възстановена общинската структура на Общия земеделски професионален съюз в България.

Възстановителното събрание се превърна в празник както за присъстващите, така и за гостите, сред които бе и председателят на ОБЗПС г-н Велико Златанов.

Сред възстановителите на общинската организация на ОЗПСБ в Карлово бе и голямата българска спортистка г-жа Нонка Матова.

Онова, неуловимото, което витаеше в салона и възпламени събралите се земеделски производители от общината, бе духът на обновление и надежда, силен като настъпващата пролет. След думите на г-н Златанов, който се опита накратно да представи целите и идеите на организацията, както и възможностите за конкретна помощ и подкрепа при отстояване на съсловните права на земеделските производители и при разработването на конкретни проекти по програмите на Европейския съюз, последва оживена дискусия.

Деловата част на събранието продължи с избор на ръководство на местната структура. За общински координатор бе избрана г-жа Зара Клисурова.

На добър час, земеделски производители от Карлово!

 

ЗЕМЕДЕЛСКА ЗАЩИТА

нагоре   назад   в-к "Земеделска защита"